Om oss

Salong Jacob AB är ett företag med anor. Redan 1968 öppnade grundaren Lars Eric Jacobsson sin första egna salong, Jacobssons salong i Själevad. Han blev snabbt en välrenommerad och framgångsrik frisör.


Lars Eric var en mästare på håruppsättningar och en formidabel konstnär vilket ledde till att han snart blev konsulent världen över. 1970 flyttade han sin verksamhet till Bergsgatan under namnet Salong Jacob Klippoteket. 9 år senare flyttades salongsverksamheten till Trädgårdsgatan och efter ytterligare 20 år slog vi upp portarna till en ny "modern" salong på Nygatan 8E där vi befinner oss idag.


Tillsammans med personalen har vi alltid strävat efter att utveckla rörelsen, skapa god arbetsmiljö och värna om bra kundvård. Att vi också har roligt på vår arbetsplats är ingen nackdel. Vi och vår personal skrattar ofta. Och skratt smittar! Att Salong Jacob nu kan se tillbaka på snart 53 år är fantastiskt. Det är med stolthet och med glädje som vi firat 10-20-30- 40 och 50 års jubileum. Men det är definitivt inget avslut. Vår målsättning är att fortsätta vara en av stadens ledande salonger och verka för förnyelse och omhändertagande på högsta nivå.


Vår underbara personal och våra härliga kunder gör att det känns enormt stimulerande att sikta även mot ett 55-årsjubileum om Två år till! Vårt mål är att presentera oss och vad vi erbjuder dig som kund och den ger också kunskaper om ditt hår och tips om hur du ska sköta det.


Till våra gamla och nuvarande kunder vill vi tacka för förtroendet som ni visat oss. Till nya kunder hälsar vi välkommen in till oss på Nygatan 8E i centrala Örnsköldsvik. Utan Kunder skulle vi inte Finnas..


Vår filosofi

Vi vill inte bara kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna och de bästa produkterna, utan också den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag och därför är det naturligtvis mycket viktigt för oss att alltid sätta dig som kund i centrum. Vi gör det genom att kombinera kvalitet med kreativitet; klassiska grepp med trend och ambition med ödmjukhet.


Vi vill erbjuda dig en lyxig oas i en vardag som ofta är stressig, en oas där kunden verkligen är i fokus. Att vara ödmjuka och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss och en av grundstenarna i vår företagsfilosofi. Vi vill att ett riktigt möte ska uppstå mellan kund och frisör, för att på så sätt tillsammans kunna skapa en kreativ och samtidigt harmonisk miljö. När kunden lämnar vår salong så ska vi ha gjort vårt yttersta för att det är med en ökad självkänsla och ett inre välbefinnande. Och med en frisyr som passar såväl personlighet som utseende.


Läs vår kundtidning med anlening av vårt 40-årsjubileum! klicka här!